Prayer and Worship

Zaterdag 2 april 2022

Prayer and Worship night Op deze avond wordt God centraal gezet en zoeken we Hem door worship, gebed en een inspirerende overdenking. Wat is het mooi om met mensen van diverse achtergronden en leeftijden samen te komen om God te zoeken. Misschien ben je al langere tijd Christen en ga je vaak naar de kerk. Misschien ga je af en toe naar de kerk en staat je geloof op een laag pitje. Maar het kan ook zijn dat je God nog helemaal niet kent en niet zo goed weet wat je van deze avond kan verwachten.

Arnan & Anne (ANAE) vormen een professionele worshipband en zij zullen ons meenemen in heerlijk samen zingen en God groot maken. Christenen komen al eeuwenlang en wereldwijd bij elkaar om te zingen en te worshippen. En dat is met een goede reden; als we in eenheid voor God gaan zingen breekt de hemel open en komt God in beweging.

Astrid Feddes zal deze avond een krachtige boodschap brengen over hoe je Gods roeping op je leven kan ontdekken. Veel mensen weten niet precies wat hun roeping is of ervaren een belemmering om in hun roeping te gaan wandelen. Deze avond zullen er sleutels aangereikt worden om hierin doorbraken te ontvangen! Astrid Feddes spreekt wereldwijd over dit onderwerp op bijbelscholen, kerken en bedieningen.

Locatie: Leef!Zutphen, Isendoornstraat 3 Zutphen
Tijd: 20.00 tot 22.30

De toegang is gratis. Er zal tijdens deze avond gelegenheid zijn (collecte) om ons financieel te ondersteunen.

Meld je hieronder aan:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-prayer-and-worship-night-264429053417

Blijf op de hoogte

Niets meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief