Jeugd/kinderwerk

Kinderwerk
In Leef!Zutphen is elk kind welkom, er is liefde en aandacht voor alle kinderen. Ze horen er helemaal bij en maken gewoon deel uit van de gemeente. Zo wordt er in elke dienst een kinderlied gezongen, en worden er met enige regelmaat leuke dansjes of andere optredens door de kids uitgevoerd tijdens de dienst. We vinden het van groot belang dat elk kind zich veilig en gezien voelt. In de kinderdienst kunnen ze leren op hun eigen niveau, omringd door leeftijdsgenootjes.

Voor de onderbouw (2,5 t/m 4 jaar)
Brengen: Na het tweede lied in de dienst is er gelegenheid om de kinderen naar hun eigen dienst te brengen.
Ophalen: Na de dienst om 12.00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden.
Programma: Elke week wordt er een thema uit de bijbel behandeld. De kinderen kunnen rondom dit thema gaan kleuren, knutselen of er wordt een verhaal verteld.
Frequentie: Elke zondag is er kinderwerk

Voor de bovenbouw (5 t/m 12 jaar)
Brengen: Na het tweede lied in de dienst is er gelegenheid om de kinderen naar hun eigen dienst te brengen.
Ophalen: Na de dienst om 12.00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden.
Programma: Elke week wordt er een thema uit de bijbel behandeld. De kinderen zullen het thema uitdiepen door zelf stukjes bijbel te lezen, opdrachtjes uit te voeren of mooie werkjes te maken.
Frequentie: Elke zondag is er kinderwerk

Goed om te weten:
• Het kinderwerk wordt deels door professionals gedaan, samen met ouders en vrijwilligers die zich graag voor de kinderen willen inzetten
• Er wordt gewerkt met een vier-ogen beleid

Jeugdwerk (11 t/m 15 jaar)
We willen investeren in onze jeugd, en dat doen we door ze tijd en aandacht te geven in een veilige en ontspannen setting. Ons doel is om een duurzame vertrouwensrelatie met de jongeren op te bouwen. In zo’n omgeving durven ze vriendschappen aan te gaan, en kunnen we hen uitnodigen om open te zijn over wat ze meemaken of waar ze mee zitten. Uiteraard is de God van de bijbel het uitgangspunt van elke samenkomst. Waar nodig zullen we ook de actualiteit van de dag bespreken.
We werken met een programma van Youth for Christ, Solid Friends. We merken dat deze werkvorm aanslaat en de jeugd vindt het erg leuk om mee te werken.

Frequentie: Elke oneven week, op de zaterdagavond
Tijdstip: 19.30 uur tot 21.00 uur
Jeugdleiders: Willem en Janneke van Slooten
Informatie of aanmelden: willemvanslooten@leefzutphen.nl

Blijf op de hoogte

Niets meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief