Voorlopig geen bijeenkomsten | Livestream YouTube

Update april 2020

Lieve mensen,

Momenteel bevinden we ons in een bijzondere tijd. Het is nog niet duidelijk hoe lang dit gaat duren en waar dit naartoe zal leiden. Wat we in elk geval zeker weten: God is dicht bij ons, daar kan geen crisis tegenop! Om nog een stapje verder te gaan; in deze tijd kan juist ons licht en Gods liefde duidelijk uitgedragen worden naar de mensen om ons heen.

Het is goed om te weten dat het oudstenteam zich op dit moment echt inzet om de gemeente te informeren en op afstand alles in goede banen te leiden. Vooral online proberen we nu betrokkenheid te genereren en mensen te voorzien van praktische informatie. Maar naast praktische informatie laten we ook ons Bijbelse licht online helder schijnen! Een bemoedigend voorbeeld: met één van de berichten die we op Facebook geplaatst hebben, zijn zo’n 12.000 (!) mensen en 800 likes bereikt. En de teller loopt op dit moment nog…

Zorg voor elkaar

Voor de mensen binnen Leef!Zutphen die zich zorgen maken, extra hulp zoeken of even willen praten of gebed nodig hebben: je bent meer dan welkom om contact met de oudsten op te nemen. Je kan via ot@leefzutphen.nl aangeven dat je graag contact wil, je verzoek komt dan direct bij de oudsten binnen. Mail ook je telefoonnummer als je graag hebt dat je door een oudste gebeld wordt. Geef dit ook door aan mensen binnen Leef!Zutphen die een luisterend oor nodig hebben en zelf niet via mail contact op kunnen nemen.

Laten we deze tijd goed benutten en naar elkaar omkijken en elkaar praktisch ondersteunen (bijvoorbeeld bij boodschappen doen). Houd wel de richtlijnen van het RIVM aan en houd 1,5 m afstand van elkaar. Blijf ook bij milde klachten thuis. Kijk op RIVM voor aanvullende informatie.

Online diensten

Vanwege het coronavirus en de strikte adviezen van het RIVM houden we in elk geval tot 6 april géén zondagsdiensten. In plaats daarvan gaan we op de zondagochtenden om 10.30 uur livestreamen via ons YouTube-kanaal. Ook op onze website is deze livestream te volgen via een link.

Met vriendelijke groet,
Willem van Slooten – voorganger Leef!Zutphen