Leef!Zutphen Teams

Leef! Teams

Leiderschap

Leef!Zutphen wordt geleid door een leiderschapsteam, welke zich uitstrekt naar leiding door de Heilige Geest om de gemeente te bouwen zoals God het wil.

Gebed

Gebed is de belangrijkste sleutel om een diepe relatie met God te hebben en Hem beter te leren kennen. Kom en bid samen met ons en laten we grote dingen verwachten.

Onderwijs

Onderwijs rust de gemeenteleden toe in hun kennis van en het ervaren van God en helpt ook leiders om te groeien in hun bediening om God te dienen.

Pastoraat

Binnen de gemeente willen we er graag zijn voor mensen die in moeilijkheden zitten en zij die vastlopen. Hierin willen we hen waar mogelijk onze hulp bieden.

Meehelpen in de kerk?

Meld je dan aan, we kunnen altijd mensen gebruiken! Leef!Zutphen wordt geleid door Jezus! Hij doet dit door de Heilige Geest, die deze leiding uitwerkt door mensen heen, die door Hem worden aangesteld.

Muziek

Zang en aanbidding tijdens onze diensten zijn een belangrijke manier om onze liefde voor God te uiten en onze focus en ons hart op Hem te richten.

Geluid

Het geluidsteam bestaat uit een aantal jonge mensen dat met plezier de diensten ondersteunt door ervoor te zorgen dat alles goed verstaanbaar is.

Beamer

Teksten voor de muziek en bijbelteksten van de spreker worden op een scherm getoond, net als filmpjes en nieuwtjes die in de dienst worden gedraaid.

Media

Media zorgt voor de verspreiding van het evangelie via o.a. social media, maar zorgt er ook voor dat gemeenteleden op de hoogte zijn van activiteiten.

Kids

Kinderen van 0 t/m 12 jaar spelen in onze mening een ontzettend grote rol in Gods Koninkrijk, daarom behandelen we ze als prinsen en prinsessen.

Jongeren

We geloven dat God krachtig werkt door de jeugd en het is onze wens dat ze goed voorbereid in het leven kunnen staan en wandelen in hun bestemming.

Gastvrij

Voel je welkom bij ons in Leef!Zutphen! We willen dat niemand over het hoofd wordt gezien, iedereen is even belangrijk en waardevol voor God .

Administratief

Op de achtergrond wordt er ook hard gewerkt om bijvoorbeeld de financiën bij te houden, maar ook om gemeenteavonden te organiseren.

Kosters

Onze kosters zorgen voor het reilen en zeilen voor, tijdens en na de zondagdiensten, zodat alle huishoudelijk zaken goed en correct verlopen.

BHV/EHBO

Er kan een keer iets misgaan, daarom hebben we tijdens elke dienst een team van bekwame en toegeruste hulpverleners aangesteld.

Diakonie

Voor sommigen is rondkomen in het dagelijks leven een uitdaging.
Hierin willen wij klaarstaan voor degenen die onze hulp echt nodig hebben.

Koffieteam

Voor én na de dienst staat er gratis koffie en thee klaar voor een ieder die graag even wil ontspannen of even gezellig wil bijpraten met anderen.

Opbouw

Zodra de dienst begint, staat alles klaar dankzij het opbouw team. Ook naderhand zijn ze beschikbaar om de spullen weer op te ruimen, help gerust een handje mee!

Verkeer

Waar kan je precies zonder problemen parkeren voor de zondagdienst? Daar maken de verkeersregelaars de bezoekers eenvoudig wegwijs in.

Geïnteresseerd om te helpen?