Onderwijs

Goed onderwijs is een belangrijk fundament voor elke gelovige. In de bijeenkomsten en trainingsavonden willen we je helpen je geloof op te bouwen door lessen over allerlei relevante onderwerpen.

CURSUS ‘EEN NIEUW BEGIN’

Twee keer per jaar wordt de cursus ‘Een nieuw Begin’ gegeven. Deze cursus is bedoeld voor mensen die pas tot geloof zijn gekomen, maar ook voor mensen die verlangen naar verdieping in hun relatie met God.

Cursus: ‘Een nieuw begin’

Cursusleidster: Sary Hansma

Startavond: 8 februari: 19.30 uur

 

We gaan in een kleine groep de belangrijkste thema’s van het christelijk geloof bespreken en praktisch maken in ons dagelijks leven.

Wij willen ontdekken wie Jezus Christus werkelijk is en wie wij mogen zijn ‘in Hem’. Maar ook waarom het zo belangrijk is dat wij Hem van hart tot hart leren kennen en hoe wij Zijn stem kunnen horen.

Andere onderwerpen zijn: bouwen aan je relatie met God en Zijn Woord beter leren kennen; waarom zijn je geest, ziel en lichaam allemaal belangrijk; wie wil de Heilige Geest zijn in jouw leven; het belang van de vernieuwing van je denken; hoe weersta je verleidingen en word je vrij; hoe kun je Jezus volgen in de kracht van de Heilige Geest als een discipel (volgeling, leerling) van Hem.

In een 10-tal avonden bespreken wij deze onderwerpen met elkaar. Er is alle ruimte om vragen te stellen. De cursus is gratis, de cursusmap kost 8 euro.

Er zijn ook mogelijkheden om later in te stromen.

DOE MEE EN GEEF JE SNEL OP: saryhansma@gmail.com

(We plannen de vervolgavonden samen)

 

 

LEIDERSCHAPSTRAININGEN

Binnen Leef!Zutphen wordt er voor alle teams en teamleiders op regelmatige basis training en leiderschapsontwikkeling aangeboden. De leiding van Leef!Zutphen vindt het belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van alle leidinggevenden en werkers binnen de gemeente.

Vragen over het onderwijs van Leef!Zutphen?

Stuur dan een mail naar onderwijs@leefzutphen.nl

Blijf op de hoogte

Niets meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief