Missie en visie

Leef! Zutphen

Verbinden – Inspireren – Uitdelen

We geloven dat God ons roept om een kerk te zijn waar jong en oud;

  1. worden verbonden met God, elkaar en hun omgeving
  2. worden geïnspireerd en toegerust in hun (geloofs)leven
  3. worden uitgedaagd om weer uit te delen en tot zegen te zijn

Bij Leef!Zutphen geloven we dat een kerk meer is dan alleen een gebouw; het is een levendige gemeenschap waar je je thuis kunt voelen.

Onze visie is om:

  1. een gezonde gemeente te zijn waar jong en oud zich thuis voelt
  2. Een (landelijke) plaats van toerusting, training en bemoediging te zijn voor mensen in Zutphen en Nederland
  3. Een zegen te zijn voor onze directe omgeving, met impact op onze mooie stad Zutphen.

Verbinden

Bij Leef!Zutphen staat verbinden centraal. We zijn een diverse groep mensen die samenkomen om een gemeenschap te vormen waar iedereen wordt verwelkomd en geaccepteerd, ongeacht leeftijd, achtergrond of levenservaring. Door onze diverse activiteiten, zoals gezamenlijke diensten en gezellig eten na de dienst, of onze Leef!Groepen en vele andere activiteiten, creëren we een warm familie gevoel waar vriendschappen bloeien en Jezus altijd centraal staat.

Inspireren

Inspiratie vinden we niet alleen op zondagochtend in de kerk, maar zeker ook doordeweeks. Leef!Zutphen is een plek waar geloof praktisch wordt en waar preken en activiteiten je aanmoedigen om te groeien, te ontdekken en te bloeien. Of het nu gaat om boeiende diensten, leerzame studies of stimulerende gesprekken, hier vind je inspiratie voor jouw reis met God en wordt je toegerust.

Uitdelen

Wij geloven in het uitdelen van Gods liefde en kracht. Daarnaast vinden we zorgen voor en omkijken naar de ander van groot belang. Bij Leef!Zutphen streven we ernaar om impact te hebben op onze stad, en daarom haar inwoners te vertellen over Jezus. Op straat en via de sociale media. Uitdelen betekend ook dat een ieder zijn of haar gaven en talenten inzet om de kerk tot bloei te brengen.

Waarom Leef!Zutphen?

Leef!Zutphen is niet zomaar een kerk; het is een thuis waar je wordt omarmd door een liefdevolle familie. Hier bouwen we aan relaties, zoeken en verwachten we God in elk aspect van ons leven. Of je nu op zoek bent naar een plek om te groeien in je geloof, nieuwe vrienden te maken of gewoon een plek om thuis te komen, Leef!Zutphen verwelkomt jou met open armen om samen Jezus te volgen en Hem beter te leren kennen.

 

Blijf op de hoogte

Niets meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief