Trainingsdag Welkom aan boord – wandelen in je bestemming

Zaterdag 2 oktober 2021

God heeft een plan met jouw leven. Vraag jij je ook wel eens af wat is nu precies mijn bestemming en welke roeping rust op mijn leven? Hoe ontdek ik die? Wat is Gods droom en plan voor mij en waarom ben ik hier op aarde? Weet dat God jou uniek heeft gemaakt met specifieke gaven en talenten voor een specifiek doel. Jouw roeping omhult je passie waarin jij mag gaan bewegen om verandering te brengen in je omgeving. Je bent geen toevalligheid en jouw leven doet ertoe; jij bent nodig! Je bent gemaakt om goede werken te doen die God van te voren heeft bereid.

‘U allen, heilige broeders en zusters, die deel hebt aan de hemelse roeping, richt uw aandacht op Jezus’ Hebreeën 3:1

Deze trainingsdag gaan we aan de hand van het boek Welkom aan Boord, op weg naar je bestemming (van Astrid Feddes) in op thema’s zoals wie ben ik, waarom ben ik hier, hoe ontdek ik mijn roeping, ontwikkelen van visie, gezonde keuze’s maken en blokkade’s in je leven opruimen. Je ontvangt deze dag praktische sleutels die je direct kunt toepassen om zicht te krijgen op jouw persoonlijke bestemming.

Toegang is gratis. Lunch is verkrijgbaar tegen kleine vergoeding.

P.s. s’ Avonds om 20:00 organiseert Leef!Zutphen op dezelfde lokatie een Prayer en Worship Night met Julian Goedhart. Iedereen is van harte welkom.

Je kan je hier aanmelden:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-trainingsdag-welkom-aan-boord-wandelen-in-je-bestemming-162808050261?aff=ebdssbeac

Blijf op de hoogte

Niets meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief