Prayer and Worship night

Zaterdag 2 oktober 2021

Prayer and Worship night staat in het teken van verbinding. Wat is het mooi om met mensen van diverse achtergronden en leeftijden samen te komen om God te zoeken. Misschien ben je al langere tijd Christen en ga je vaak naar de kerk. Misschien ga je af en toe naar de kerk en staat je geloof op een laag pitje. Maar het kan ook zijn dat je God nog helemaal niet kent en niet zo goed weet wat je van deze avond kan verwachten.

Ondersteund door een professionele worship band o.l.v. Julian Goedhart willen we heerlijk samen gaan zingen en God groot maken. Christenen komen al eeuwenlang en wereldwijd bij elkaar om te zingen en te worshippen. En dat is met een goede reden; als we in eenheid voor God gaan zingen breekt de hemel open en komt God in beweging. Ook zal er een inspirerende overdenking zijn die je dichter bij het hart van God zal brengen.

In het laatste deel van de avond zal er ruimte zijn om persoonlijk gebed te ontvangen door ons gebedsteam. In Mattheüs 11 staat deze tekst “Kom naar Mij als je moe bent. Kom naar Mij als je gebogen gaat onder het gewicht van je problemen! Ik zal je rust geven”. We willen graag voor de mensen bidden en verwachten dat God iedereen zal aanraken en rust zal geven zoals Jezus in de tekst zegt.

De toegang is gratis. Er zal tijdens deze avond gelegenheid zijn (collecte) om ons financieel te ondersteunen

Je kan je hier aanmelden:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-prayer-and-worship-night-167302936587

Blijf op de hoogte

Niets meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief