Ontdek je bestemming

Zaterdag 2 april 2022

Destined to Reign trainingsdag Ontdek je bestemming zaterdag 2 april
Locatie: Leef!Zutphen, Isendoornstraat 3 Zutphen
Tijd: 10:00-16:00
Trainers Jaap & Astrid Feddes

Ontdek jouw unieke bestemming! Vraag jij je ook wel eens af wat is nu precies mijn bestemming en welke roeping rust op mijn leven? Hoe ontdek ik die? Wat is Gods droom en plan voor mij en waarom ben ik hier op aarde? God heeft een plan met jou leven. God heeft jou uniek gemaakt met specifieke gaven en talenten voor een specifiek doel. Jouw roeping omhult je passie waarin jij mag gaan bewegen om verandering te brengen in je omgeving. Je bent geen toevalligheid en jouw leven doet ertoe; jij bent nodig! Je bent gemaakt om goede werken te doen die God van te voren heeft bereid.

‘U allen, heilige broeders en zusters, die deel hebt aan de hemelse roeping, richt uw aandacht op Jezus’ Hebreeën 3:1

Deze trainingsdag gaan we aan de hand van het boek Welkom aan Boord, op weg naar je bestemming (van Astrid Feddes) in op thema’s zoals wie ben ik, waarom ben ik hier, hoe ontdek ik mijn roeping, ontwikkelen van visie, gezonde keuzes maken en blokkades in je leven opruimen. Je ontvangt deze dag praktische sleutels die je direct kunt toepassen om zicht te krijgen op jouw persoonlijke bestemming.

Het boek Welkom aan Boord kun je bestellen voor €14,95 via www.destinedtoreign.nl of via de christelijke boekhandel.

Toegang is gratis. Vanwege COVID graag je eigen lunch meenemen.

P.s. s’ Avonds om 20:00 organiseert Leef!Zutphen op dezelfde locatie een Prayer en Worship Night. Worship olv ANAE. Iedereen is van harte welkom.

Parkeermogelijkheden zijn beperkt in de omgeving, maar wel goed bereikbaar. Er kan geparkeerd worden achter het schoolgebouw waar we de training houden. Tegenover dit gebouw is er ook een schoolgebouw. Er mag tijdens de dienst op het plein van deze school geparkeerd worden. Ook is er de mogelijkheid om te parkeren bij Kindcentrum de Bongerd, Bongerdspad 2. Let op: een deel van de Isendoornstraat is halverwege (de route voor de school) afgesloten voor gemotoriseerd vervoer.

Openbaar vervoer: Vanuit de vooruitgang van het NS-station linksaf, 400 meter lopen, bij de verkeerslichten rechtdoor oversteken. Het gebouw is duidelijk zichtbaar door de twee grote vlaggen die voor de ingang staan.

Aanmelden kan hier, of plak de volgende link in je adresbalk:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-trainingsdag-ontdek-je-bestemming-251141449837?aff=ebdssbdestsearch

Blijf op de hoogte

Niets meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief