We mogen weer samenkomen | Meld je nu aan

Update juni 2020

Lieve mensen,

De afgelopen periode hebben we onze zondagse diensten weer opgestart, maar wel met maximaal 30 personen. Het was heerlijk om elkaar weer te zien, te spreken, samen te bidden en te horen van elkaar hoe we deze corona tijd hebben ervaren. Iedereen vond het fijn om dit op deze kleine schaal mee te maken en te beleven. We hielden ons natuurlijk aan alle voorschriften van het RIVM en die van de VPE.

Met deze kleine groepen konden we ook kijken hoe de diensten met inachtneming van de richtlijnen zouden zijn. We hebben gezien dat alles heel goed is verlopen, en dat we op deze manier fijn & veilig bij elkaar kunnen komen!Vanaf 1 juli zijn er samenkomsten mogelijk tot maximaal 100 personen. We hebben berekend dat in ons gebouw maximaal 75 mensen een dienst kunnen bijwonen waarbij de 1,5 meter gewaarborgd is.

We willen jou van harte uitnodigen om bij deze diensten aanwezig te zijn, en we zien er naar uit om je weer te mogen verwelkomen!

Het blijft noodzakelijk om je vooraf te registreren voor deze diensten. Ben je al ingeschreven en ingedeeld voor de diensten tot maximaal 30 personen? Dan hoef je niks te doen, je wordt dan vanzelf in een nieuwe groep geplaatst. Heb je je op dit moment nog niet ingeschreven? Via deze link kun je je inschrijven voor de diensten vanaf juli. Je krijgt dan vanzelf een mail met je groepsindeling.

Schrijf je snel in!