Leef!Zutphen Onderwijs Header

Onderwijs

Goed onderwijs is een belangrijk fundament voor elke gelovige. In de bijeenkomsten en trainingsavonden willen we je helpen je geloof op te bouwen door lessen over allerlei relevante onderwerpen.

Cursus ‘Een nieuw Begin’

Twee keer per jaar wordt de cursus ‘Een nieuw Begin’ gegeven. Deze cursus is bedoeld voor mensen die pas tot geloof zijn gekomen, maar ook voor mensen die verlangen naar verdieping in hun relatie met God.

Leiderschapstrainingen

Binnen Leef!Zutphen wordt er voor alle teams en teamleiders op regelmatige basis training en leiderschapsontwikkeling aangeboden. De leiding van Leef!Zutphen vindt het belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van alle leidinggevenden en werkers binnen de gemeente.

Vragen over het onderwijs van Leef!Zutphen?

Stuur dan een mail naar onderwijs@leefzutphen.nl  

Help mee te bouwen

Als Gods gemeente zijn we er om elkaar te dienen en om te bouwen aan Leef!Zutphen. Voel jij je hierbij betrokken? Meld je dan aan voor een taak die bij jou past! Zo kunnen we met elkaar een bijdrage leveren voor deze gemeente en voor onze stad.

MEER INFORMATIE

HELP MEE TE BOUWEN

Vele handen maken licht werk. Daarom vragen wij je om een bijdrage te leveren om ons mee helpen om Zutphen te bereiken. Voel je niet verplicht, maar wees vrijmoedig om mee te doen.