Leef!Zutphen Muziek

Muziek

Teamleider: Daphne Krans
muziek@leefzutphen.nl

Het Leef!Muziek team verzorgt binnen de zondagse dienst de aanbidding. Onze passie en ons doel is dat wij de gemeente voor willen gaan in het aanbidden van de allerhoogste God. Wij houden van Hem met alles wat in ons is, zoeken naar Hem met alles wat in ons vermogen ligt en drukken dit uit door Hem te eren en te prijzen in onze liederen en in ons leven.

In de Bijbel in Psalm 27 vers 4  (NBV) staat dit doel heel mooi samengevat:

Ik vraag aan de HEER één ding, het enige wat ik verlang: wonen in het huis van de HEER alle dagen van mijn leven, om de liefde van de HEER te aanschouwen, Hem te ontmoeten in zijn tempel

Omdat (muzikale) aanbidding niet een doel op zich is (net zoals woorden zonder daden zinloos zijn), willen wij als Leef!Muziek team ook in ons eigen dagelijks leven aanbidding laten samengaan met ‘gerechtigheid’. Dit komt neer op het omzien naar elkaar en het uitreiken naar de mensen om ons heen. We bidden voor onze buren, families, vrienden en helpen hen die in nood zijn.

Twee zinnen uit het nummer Doen wat U zegt (Roeland Smith/Soul Survivor) maken deze combinatie mooi duidelijk:

En worden uw woorden onze daden, dan staan we sterk. En worden uw woorden onze daden, dan groeit de kerk…!

Voor vragen en opmerkingen, neem dan contact met ons op.

Help mee te bouwen

Als Gods gemeente zijn we er om elkaar te dienen en om te bouwen aan Leef!Zutphen. Voel jij je hierbij betrokken? Meld je dan aan voor een taak die bij jou past! Zo kunnen we met elkaar een bijdrage leveren voor deze gemeente en voor onze stad.

MEER INFORMATIE

HELP MEE TE BOUWEN

Vele handen maken licht werk. Daarom vragen wij je om een bijdrage te leveren om ons mee helpen om Zutphen te bereiken. Voel je niet verplicht, maar wees vrijmoedig om mee te doen.