Leef!Zutphen Leefgroepen

Leef! Groepen

Coördinator: Johan Krans
johan@leefzutphen.nl

Leef!Zutphen bestaat uit Leef!groepen. Dit zijn groepen die bij elkaar komen om het leven te delen, in hun relatie met God te groeien en om de wereld om hen heen te dienen. Ze vormen de kern van onze gemeente en bestaan uit kleine groepen mensen die bij je in de buurt wonen. Elke veertien dagen (even weken) is er een Leef!groep avond.

Waarom zou je naar een Leef!groep gaan?

Leef!groepen zijn leuk, ze helpen je groeien in je relatie met God en ze zijn de perfecte plek om nieuwe vriendschappen te sluiten. Deze groepen geven het gevoel dat je ‘bij de kerkfamilie’ hoort en het helpt je talenten in te zetten die God je heeft gegeven! Tijdens de Leef!groep avonden praat je met elkaar over een Bijbelgedeelte. De vraag die centraal staat is hoe je dat gedeelte praktisch kan toepassen in het leven van alledag en wat het specifiek voor jou betekent.

Je kunt de Leef!groep zien als de gemeente in het klein. Binnen deze groep kijk je naar elkaar om en zorg je voor elkaar. Met je vragen en je zorgen kun je in de groep terecht. Daarnaast vier je een aantal keer per jaar het avondmaal in de Leef!groep. Binnen Leef!Zutphen kan iedereen zich verbinden aan een Leef!groep. Het is niet verplicht, maar Leef!Zutphen moedigt dit wel aan. De Leef!groepen maken namelijk onderlinge zorg mogelijk en helpen je om mensen te leren kennen, mensen die je kunnen helpen en bemoedigen.

Wil je meer informatie, of wil je je voor een Leef!groep aanmelden, stuur een mail of vul het contactformulier in.

Help mee te bouwen

Als Gods gemeente zijn we er om elkaar te dienen en om te bouwen aan Leef!Zutphen. Voel jij je hierbij betrokken? Meld je dan aan voor een taak die bij jou past! Zo kunnen we met elkaar een bijdrage leveren voor deze gemeente en voor onze stad.

STEUN NU

Geïnteresseerd om te helpen?