Kosters

Teamleider: Wim Verkerk
kosterteam@leefzutphen.nl

“De kracht van mensen die doen”

De kosters zetten hun gaven en talenten in tot opbouw van de gemeente. Integer, betrouwbaar en accuraat zijn kenmerkend voor hen. Ze zijn belangrijk voor de praktische invulling van taken binnen onze gemeente. Op praktische, creatieve en positieve wijze zijn kosters de schakel tussen de gemeenteleiding en de aanwezige teams en een aanspreekpunt voor onze bezoekers.

Wat te verwachten

De kosters coördineren en bewaken de taken en afspraken tijdens onze samenkomsten zodat de bezoekers elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten en waar mensen een keuze voor Jezus kunnen maken. Onze kosters bouwen op krachtige wijze aan een groeiende en bloeiende kerk.

Deel jij deze passie die wij als kosters hebben? Bouw dan met ons mee en meld je aan voor het kosterteam van Leef!Zutphen.

Help mee te bouwen

Als Gods gemeente zijn we er om elkaar te dienen en om te bouwen aan Leef!Zutphen. Voel jij je hierbij betrokken? Meld je dan aan voor een taak die bij jou past! Zo kunnen we met elkaar een bijdrage leveren voor deze gemeente en voor onze stad.

MEER INFORMATIE

HELP MEE TE BOUWEN

Vele handen maken licht werk. Daarom vragen wij je om een bijdrage te leveren om ons mee helpen om Zutphen te bereiken. Voel je niet verplicht, maar wees vrijmoedig om mee te doen.