Leef!Zutphen Jongeren

Leef!Jongeren

Plak team:

John Meijerink
Samir & Nicolien Butros
Samuel Rave
Jan & Nargis Nijhof

plak@leefzutphen.nl

Visie

Plak staat voor: Vriendschap met God en vriendschap met elkaar. We willen samen God leren kennen, elkaar leren kennen en God bekend maken aan onze omgeving!

Plakavond

Elke 2e en 4e zaterdag avond van de maand komen de Leef!Jongeren van 12 t/m 25 jaar bij elkaar.  Tijdens deze avonden willen wij God en elkaar ontmoeten. Deze avond bestaat uit samen eten, God aanbidden, God’s woord en ons hart te delen, maar ook  ontspannen. Ons verlangen is om naar elkaar toe groeien en een eenheid vormen en samen voor God gaan.

Wat te verwachten

De avond start om 18.30 uur met elkaar te eten. Iedereen neemt zelf eten mee en dat delen we met elkaar. Het programma start om 19.30 – 21.00 uur waarin tijd en ruimte is voor aanbidding, gebed, Gods Woord en gesprekken. Eens in de zoveel tijd is er een film/spelletjes avond. Daarna is er ruimte om samen te ontspannen.

Voel je vrij om een keer te komen kijken. Je bent altijd van harte welkom om mee te plakken. Wil je meer weten hierover? Je kunt contact opnemen met ons!

Help mee te bouwen

Als Gods gemeente zijn we er om elkaar te dienen en om te bouwen aan Leef!Zutphen. Voel jij je hierbij betrokken? Meld je dan aan voor een taak die bij jou past! Zo kunnen we met elkaar een bijdrage leveren voor deze gemeente en voor onze stad.

MEER INFORMATIE

HELP MEE TE BOUWEN

Vele handen maken licht werk. Daarom vragen wij je om een bijdrage te leveren om ons mee helpen om Zutphen te bereiken. Voel je niet verplicht, maar wees vrijmoedig om mee te doen.