Leef!Zutphen Geluid Team

Geluid

Teamleider: Naomi Meijerink
geluid@leefzutphen.nl

Het geluidsteam bestaat uit een aantal jonge mensen dat met plezier de diensten ondersteunt door ervoor te zorgen dat alles goed verstaanbaar is.

We doen dit door middel van de geluidsapparatuur die we tot onze beschikking hebben, zoals onze 32 kanaals mixer en de verschillende typen microfoons. Een zanger heeft bv. een ander soort microfoon nodig dan een spreker. Ook filmpjes hebben aandacht nodig om goed verstaanbaar te zijn. Dit alles doen we met het doel om de zondagsdienst zo goed mogelijk te ondersteunen.

Eens per half jaar komen we samen om relatie te bouwen, te weten hoe het met iedereen gaat, maar ook om te kijken waar we nog van elkaar kunnen leren. We kijken dan ook welke dingen anders aangepakt moeten worden, of wanneer er vragen zijn naar andere teams waardoor wij onze taak nog beter kunnen uitvoeren.

Heb jij zin om ons te komen ondersteunen op de zondagochtenden en wil je meehelpen met het opbouwen van geluid? Wil je zelf een geluidsman of  -vrouw worden? Stap dan op onze teamleider Rick Beerman af of stuur een mail. We komen graag met je in contact!

Help mee te bouwen

Als Gods gemeente zijn we er om elkaar te dienen en om te bouwen aan Leef!Zutphen. Voel jij je hierbij betrokken? Meld je dan aan voor een taak die bij jou past! Zo kunnen we met elkaar een bijdrage leveren voor deze gemeente en voor onze stad.

MEER INFORMATIE

HELP MEE TE BOUWEN

Vele handen maken licht werk. Daarom vragen wij je om een bijdrage te leveren om ons mee helpen om Zutphen te bereiken. Voel je niet verplicht, maar wees vrijmoedig om mee te doen.