Leef!Zutphen Gebed

Leef!Gebed

Gebedsleider: Evan Zwakke
gebed@leefzutphen.nl

Eens per twee weken (de oneven weken) komen we op woensdagavond samen in het gebouw van Stichting Compassie. Kijk in de agenda voor data: http://leefzutphen.nl/agenda/

Adres: Nieuwstad 63
Inloop: v.a. 19.45 uur
Start: 20.00 uur en bidden tot ongeveer 21.30 uur.

Van harte welkom!

De bedoeling van deze gebedsavonden is om een sfeer te creëren waarin gebed en aanbidding elkaar afwisselen en versterken. Op deze manier gaan we samen leren bidden, voor de gemeente, voor familie, voor elkaar.

We geloven dat gebed noodzakelijk is voor iedere christen (1 Thessalonicenzen.5:17).

Gebed is de motor is voor elk christenleven, want door gebed communiceren we met Hem, ontvangen we de geheimen van God, worden we versterkt in ons leven, zien we dingen met geestelijke ogen anders en winnen we van de tegenstander.

Help mee te bouwen

Als Gods gemeente zijn we er om elkaar te dienen en om te bouwen aan Leef!Zutphen. Voel jij je hierbij betrokken? Meld je dan aan voor een taak die bij jou past! Zo kunnen we met elkaar een bijdrage leveren voor deze gemeente en voor onze stad.

MEER INFORMATIE

HELP MEE TE BOUWEN

Vele handen maken licht werk. Daarom vragen wij je om een bijdrage te leveren om ons mee helpen om Zutphen te bereiken. Voel je niet verplicht, maar wees vrijmoedig om mee te doen.