Leef!Zutphen Gebed

Leef!Gebed

Eens per twee weken komen we op donderdagavond samen aan de Holthusenstraat 1, bij familie Preuter.Kijk in de agenda voor data: http://leefzutphen.nl/agenda/

Van harte welkom!

De bedoeling van deze gebeds- en aanbiddingsavonden is om een sfeer te creëren waarin gebed en aanbidding elkaar afwisselen en versterken. Op deze manier gaan we samen leren bidden, voor de gemeente, voor familie, voor elkaar.

Gebedsonderwijs

Om 19.30 uur starten we de avond met een half uur onderwijs over gebed. Dit zal o.a. geleid worden door verschillende mensen die hiervoor worden gevraagd door de teamleider. Daarna gaan we met elkaar bidden. Aan het begin leidt iemand (meestal iemand van het muziekteam) de zang, eventueel op gitaar of met piano. Ze spelen bekende liederen om de aanwezigheid van God te verwelkomen. Er is een gebedsleider aanwezig op de betreffende avonden. We geloven dat het bidden een heel belangrijke sleutel is om te praten met onze Hemelse Vader.

We geloven dat gebed noodzakelijk is voor iedere christen (1 Thessalonicenzen.5:17).

Gebed is de motor is voor elk christenleven, want door gebed communiceren we met Hem, ontvangen we de geheimen van God, worden we versterkt in ons leven, zien we dingen met geestelijke ogen anders en winnen we van de tegenstander.

Help mee te bouwen

Als Gods gemeente zijn we er om elkaar te dienen en om te bouwen aan Leef!Zutphen. Voel jij je hierbij betrokken? Meld je dan aan voor een taak die bij jou past! Zo kunnen we met elkaar een bijdrage leveren voor deze gemeente en voor onze stad.

MEER INFORMATIE

HELP MEE TE BOUWEN

Vele handen maken licht werk. Daarom vragen wij je om een bijdrage te leveren om ons mee helpen om Zutphen te bereiken. Voel je niet verplicht, maar wees vrijmoedig om mee te doen.