Leef!Zutphen Onderwijs Header

Onderwijs

Wij zijn ervan overtuigd dat degelijk en goed onderwijs een belangrijk fundament is voor elke gelovige. In de bijeenkomsten en trainingsavonden willen we je helpen je geloof op te bouwen door lessen over allerlei relevante onderwerpen. Onderstaande links verwijzen naar de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden.

Discipelschapscursus

Minimaal één keer per jaar wordt de cursus georganiseerd. Dit is bedoeld voor mensen die pas tot bekering zijn gekomen, maar ook voor mensen die al langer gelovig zijn, maar verlangen naar meer van God.

Klik hier voor meer informatie

Leiderschapstrainingen

Binnen Leef!Zutphen worden er voor alle teams en teamleiders op regelmatige basis training en leiderschapsontwikkeling aangeboden. De leiding van Leef!Zutphen vindt het belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van alle leidinggevenden.

Momenteel (anno voorjaar 2019) zijn er geen trainingen beschikbaar.

Help mee te bouwen

Als Gods gemeente zijn we er om elkaar te dienen en om te bouwen aan Leef!Zutphen. Voel jij je hierbij betrokken? Meld je dan aan voor een taak die bij jou past! Zo kunnen we met elkaar een bijdrage leveren voor deze gemeente en voor onze stad.

DIRECT AANMELDEN