Nieuw in Leef!Zutphen

Welkom in Leef!Zutphen

Leef!Zutphen wil een kerk zijn voor iedereen. Wij zijn sinds 2004 begonnen en zijn aangesloten bij de Verenigde Pinkster-  en Evangeliegemeenten (VPE). Ons doel is te laten zien dat de God van de Bijbel bestaat. Wij geloven dat God een cruciale rol speelt in het leven van ons allemaal.

Onze dienst is eigentijds en gepassioneerd. Wij onderwijzen vanuit de Bijbel op een krachtige en praktische wijze en vanuit Gods liefde strekken we ons uit naar anderen om ons heen.

Elke week zijn er mensen die nieuwe hoop en een nieuw leven ontvangen tijdens onze diensten. Naast de vrije en plezierige kinderdiensten, geven we ook bemoedigend onderwijs in de dienst voor volwassenen. Het belangrijkste is dat je Gods aanwezigheid zult ervaren!

Wij nodigen jou dan ook graag uit om ons op zondagochtend te bezoeken in de aula van Het Stedelijk Zutphen. Kom en zie met je eigen ogen wat wij hier allemaal verteld hebben!

De samenkomst is elke zondag om 10.30 uur aan de Isendoornstraat 3 te Zutphen.

Ontmoet ook onze voorganger Willem van Slooten en zijn gezin!

Help mee te bouwen

Als Gods gemeente zijn we er om elkaar te dienen en om te bouwen aan Leef!Zutphen. Voel jij je hierbij betrokken? Meld je dan aan voor een taak die bij jou past! Zo kunnen we met elkaar een bijdrage leveren voor deze gemeente en voor onze stad.

MEER INFORMATIE

Geïnteresseerd om te helpen?